BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

29 april 2009

Knassssstrande proppskåp!

= INTE BRA OCH INTE TREVLIGT!!!


Men de e precis hur mitt har vart hela denna kväll!
Men innan jag hade insett att de var det... menar de e ju inte direkt de första man tänker på att de ska vara när man hör ett knastrande ljud!!

Men lovar de tog inte många sekunder innan jag ringde ett samtal... för gissa om jag tyckte de var bra skrämmande... men tur som man har så fick jag besök och hjälp!!
Så nu e de en propp mindre i skåpet!! Och slutade med ett samtal till hyresvärden... han skulle komma imorgon o åtgärda det! SKÖNT!!!!

Nu har jag fått en förklaring till varför all elektronik som suttit i eluttaget har vart så konstiga!! Har suttit och läst lite inför skoldagen imorgon! Känns konstigt faktiskt att de är den sista och att man sen ska gå på sommarlov!... Men tiden går nog lika fort över sommaren så snart sitter man bakom skolbänken igen :)


Såg bilderna som jag har tänkt länge att jag skulle lägga in så håll nu till godo! ;)




"Karlsson på taket!" ;)




En fin vår kväll.

Gigantisk älg. Även i ett norrländskt öga.. konstigt nog men sant...tydligen kan även vi tycka att dom är gigantiska ;)

Naturbild...
Nej Hörrni! Nu e de bäst att släcka lampan och nanna lite!
Ska ju trots allt upp tidigt och dagen kommer att vara låååååång....
Men Jädrans va kul vi ska ha ;)

Go´Natt!!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Tänkte kommentera ditt ordspråk där uppe i högra, övre hörnet! Jag anser att den inte är riktigt korrekt! Det pga att tankar är hjärnans gift många gånger. Att börja analysera ett problem innebär att man redan redan efter någon sekund eliminerat den första känslan för problemet till viss del. Skulle vilja påstå att "Ju mer man tänker desto mer krånglar man till det" eller "ju mindre man tänker desto lättare blir det" är lite mer sanning iaf i min värld. Acceptera första känslan och intrycket och voilá! Vi har besparat oss tid och energi för något som förmodligen är lika ärligt och rätt utan att för den skull spenderat timmar på att tänka... ;-) Miss you, Stjärt Fylleking