BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

5 juni 2009

Början på resten av mitt liv...

... Har ("startat")/tagit form nu och känns bara så underbart!!

Känner mej bara så fri, så glad, så lycklig....

Och som att jag (äntligen) börjar prioritera just mej själv mer än vad jag (nog helt ärligt kan säga) gjort innan.... inte för att jag är ego nu men bara att jag bryr mej om mej själv och ser till så att jag har de bra och så att jag mår bra...


Menar bara jag är jag de är ju ingen annan som är jag... och ingen annan än jag känner ju mej själv så som jag gör...

Sen har jag gått o gått o gått o gått o gått o gått o gått o åter igen så har jag gått... avslutade faktiskt denna kväll med att gå broarna runt i trevligt sällskap... oj så vackert de är nere vid älven nu... :).... skulle jag sumera allt jag har gått så handlar de nog om masssssor med mil. :)

Så som ni förstår själva så startade jag ett nytt (bättre) liv när vi klev in i 2009...men nu så börjar de ta form ännu mera på alla dess sätt och vis... och detta år har bara vart toppen hittills och kommer att fortsätta vara det :)

Och efter denna helg så är de träning på gymmet som gäller... och de ska bli så underbart härligt... jag har verkligen längtat efter att denna vecka ska komma...och äntligen så e de verkligen nära.

Och i o med allt detta så innebär de ju naturligtvis att de kommer att bli nyttigare och sundare mat från och med nu!... givetvis så måste man ju fortfarande unna sej lite gott o onyttigt ibland men fortfarande så blir de bättre och sundare nu som gäller..på alla sätt och vis.

Sen som jag har skrivit innan också så är de ju bara så att från och med nu så kommer jag inte att krusa någon... varken vill eller har behov av att göra det... anser heller inte att de finns någon som helst anledning till att göra det...

Ibland så märker man vilka som tror att man ska göra det och inte göra det.. vilka som nästan mer eller mindre önskar att man kunde göra det så att dom själva ska slippa ha dåligt samvete...men ack så fel dom kan ha ibland... för den fungerar inte på mej!!

Skulle du ta åt dej... ja men då kanske de har prickat rätt...

Denna låt säger som jag sagt innan så mycket... så lägger in den igen ;)






Sen måste jag bara få säga att: SÅ LYCKLIG ÄR INGEN SOM JAG ÄR IDAG.... love you on my on way.... .... FY klååån om du visste hur glad jag är !! ...


Nej vet ni vad... nu ska jag ta med min glada själ och krypa till kojjs...klockan är mycket nu och de är ju en dag idag med..med promenader och allt annat vad den kommer att innehålla :)

Natti natti...


3 kommentarer:

Anonym sa...

Okej... Jag begriper rakt inte vad du menade med ditt sms... //Den som du nyss pratade med ;-) Fröken Stjärt Fylleking *L

Magda sa...

baaabaaaam, latte, lunch + nå mer?! = fredagens planer ;)

Kram Magda

Jessi sa...

Till dej som jag nyss pratade med ;) Du kommer att förstå om du funderar lite till ;)...

Och till Magda lilla... Jo gå och gå och gå och gå... ;)