BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

8 juni 2009

Just nu är jag uppe i varv och min hjärna går på högvarv... tankarna bara far omkring som en galning i mitt huvud.... Men å andra sidan så vet jag ju att jag ibland tänker och funderar alldeles för mycke, å andra sidan kan de vara minst lika svårt att låta bli att göra det...


Man ska inte välja sina vänner... Dom kommer till en... men man kan välja sin fiender....

Jag saknar dej min vän! Känns som att de är evigheter sen vi sågs nu... men du vet att tanken räknas desto mer! :) Love you on my own way!!

Man kan välja hur man ska hantera olika situationer här i livet om man ska ta dom med en klackspark, om man ska fördjupa sej i dem eller om man ska låta de passera och gå vidare...
Ibland kanske man till och med kan se en glädje som kommer ur det även om de är tungt när de väl händer och när man väl måste hantera denna situation... men är de inte så att man många gånger kan "plocka glädje"?



Finns det äkta och oäkta kärlek?

Kan man verkligen älska en människa på "låssas"? Känns som att de låter alldeles för sjukt för att de ska kunna vara så! Och om de nu skulle vara så att man skulle kunna göra det, hur vet man då att de är på "låssas"? Menar - Om man älskar en människa så älskar man väl den på riktigt och ingenting annat?!!
För man kan väl inte älska en person utan att egentligen älska den?!

Men sen är de väl kanske så att man kan älska personer på olika sätt...

Ja som jag sagt innan kärleken den kärleken... kan vara grymt komplicerad, okomplicerad och alldeles alldeles underbar.... samtidigt som den kan göra så ont!!!

Kan de vara så att om kärleken inte skulle göra ont i bland så kanske de inte är kärlek?


Samma fråga ställer jag mej när de gäller saknad av personer... kan man sakna en människa på ett mindre ärligt sätt än man kan sakna en annan människa?

För där är de väl samma sak?! Man kan väl inte sakna en männsika på ett mindre ärligt sätt än ärligt? För saknar man personen så saknar man väl den??!!

Saknad kan också göra ont ibland! Är det också ett tecken på att de verkligen är äkta saknad?!

Eller är det bara så att både kärkek och saknad helt enkelt ska göra ont ibland?!

Tänk på att kärleken ska vara något vackert,något kärleksfullt...

1 kommentarer:

Åsa sa...

Vad klok du är gumms!!